Returul prin poștă

Ai la dispoziție maximum 30 de zile de la primirea comenzii pentru a schimba articolul cu unul de altă mărime sau culoare, sau pentru a solicita rambursarea prin poștă.

1. PREGĂTEȘTE COLETUL ȘI ANEXEAZĂ AVIZUL DE LIVRARE

Împachetează bine produsele pentru a fi livrate în siguranță, în ambalajul original, dacă este posibil, și anexează avizul de livrare. Pe acest document, trebuie să menționezi dacă vrei să modifici mărimea sau dorești rambursarea, precum și articolele corespunzătoare.

Dacă nu-l găsești, trimite-ne un email de solicitare al acestuia.

2. ATAȘEAZĂ ETICHETA DE RETUR ÎNTR-O ZONĂ VIZIBILĂ DE PE COLET

Pe avizul de livrare, vei vedea o etichetă cu adresa de retur pe care trebuie să o lipești pe colet.

Dacă nu o găsești în coletul tău, trimite-l la adresa următoare:

SC Jaqueline’s Creations SRL (Anca & Silvia Negulescu)

Vasile Lupu, no. 50, Iasi

Iasi (Romania)

3. TRIMITE PRODUSUL

Pentru a face acest lucru, mergi la oficiul poștal și trimite coletul prin poștă înregistrată cu confirmare de primire.

De reținut: în cazul retururilor poștale, Anca & Silvia Negulescu nu va accepta coletele neachitate sau cu plata la destinație și nu va suporta costurile retururilor poștale.

Schimbarea de mărime sau rambursarea vor fi procesate în 3 - 12 zile lucrătoare după ce coletul ajunge în depozitul nostru.

 

Schimburi

Dacă preferi altă mărime, o poți solicita când returnezi produsul. Astfel, indică pe avizul de livrare ce produs vrei să schimbi și mărimea dorită.

Dacă această mărime nu este disponibilă, te vom informa prin e-mail și îți vom rambursa contravaloarea produsului respectiv.

Dacă vrei să schimbi articolul cu alt model sau culoare, trebuie să returnezi produsul și să plasezi altă comandă.

 

Condiții de retur

Dacă dorești să returnezi un produs, te rugăm să ții cont de următoarele:

  • Toate produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit.
  • Când primim pachetul, vom inspecta starea produselor înainte de a procesa schimbul mărimii sau rambursarea produselor returnate. De reținut: în cazul retururilor poștale, Anca & Silvia Negulescu nu va accepta coletele neachitate sau cu plata la destinație și nu va suporta costurile retururilor poștale.

 

Dreptul de retragere

Clienții din Uniunea Europeană au la dispoziție 14 zile calendaristice de la data primirii comenzii pentru a-și exercita dreptul de a anula comanda Anca & Silvia Negulescu.

Dacă dorești să-ți exerciți dreptul de retragere, trebuie să ne anunți prin scrisoare sau folosind formularul de retragere pe care îl poți trimite prin e-mail sau poștă:

SC Jaqueline’s Creations SRL (Anca & Silvia Negulescu)

Vasile Lupu, no. 50, Iasi

Iasi (Romania)

Telefon: 34 93 860 24 24

e-mail: [email protected]

 

Îți reamintim că nu trebuie să trimiți datele cardului bancar prin e-mail sau prin rețelele de socializare.

După notificarea intenției de a-ți exercita dreptul de retragere a comenzii, ai la dispoziție 14 zile suplimentare pentru a returna produsele.

Poți returna produsul prin poștă.

 

Rambursări

Perioada de rambursare pentru comenzi poate varia între 3 și 12 zile lucrătoare de la primirea returului în atelierul nostru. După ce am inspectat condiția produselor returnate, te anunțam prin e-mail. Pentru rambursare, vom folosi aceeași metodă de plată utilizată la cumpărarea produsului.

Ai plătit prin ramburs? În astfel de cazuri, avem nevoie de datele tale bancare pentru a-ți rambursa suma. După primirea acestor informații, vom procesa rambursarea. Atenție: contul bancar trebuie să fie deschis la o bancă din țara în care a fost livrată comanda.

Dacă ai primit un produs defect sau greșit și vrei să-l returnezi prin poștă, nu uita să anexezi chitanța pentru cheltuielile poștale pentru livrarea returului la birourile noastre. După ce am inspectat starea produselor, îți vom rambursa contravaloarea produselor returnate, costul transportului și al returului.

De reținut: cheltuielile poștale vor fi rambursate după rambursarea contravalorii produselor.